Hvordan legge ut nettkurs

Før publisering av nettkurs

Fyll ut fullstendig info om deg på din profil. Jeg anbefaler også å legge til profilbilde. Nå kan potensielle studenter bli bedre kjent med deg før de bestemmer seg for å melde seg på dine nettkurs.

Bli også med i NettHund sin Facebook-gruppe for instruktører. Der holder vi kontakten, hjelper hverandre og deler viktig info. Gå til Facebook-gruppen her.

Hvis studenter får kursbevis etter å ha deltatt på ditt nettkurs, kan du redigere disse her. Husk å legge til din signatur under innstillinger slink at du enkelt kan legge den til i kursbeviset.  

Publisering av nettkurs

Du laster opp dine nettkurs på egenhånd etter din søknad om å bli instruktør er godkjent. Her er to linker som viser deg hvordan du legger til nettkurs:

https://docs.themeum.com/tutor-lms/tutor-lms-bunnynet-integration/

 
Kursvideoer
Kursvideoene må først lastes opp på YouTube eller en annen nettside for videohosting. Jeg har brukt YouTube til mine kursvideoer i flere år og det fungerer veldig enkelt:

Lag en YouTube-kanal. Last opp kursvideoer og huk av for «Ikke oppfør» under synlighet. Dette gjør at videoene dine ikke kan finnes via søk på YouTube eller Google. Kopier linken til din video og lim inn under riktig leksjon.

Godkjenning av nettkurs

Når du er ferdig med å lage nettkurset, sender du det til godkjenning. Før nettkurset ditt blir godkjent må profilen din være oppdatert, og du har ettersendt følgende til [email protected]:

  • Evt. informasjon som skal sendes til kunden per e-post etter kjøp
  • Info om kurset har 0% eller 25% MVA (se eget avsnitt om MVA lengre ned)
  • Annen info du mener er relevant for kurset ditt

Ekstra materialer (valgfritt)

For å best mulig markedsføre ditt kurs og økse sannsynligheten for salg, er det flere ting du kan gjøre:

  • Lage en kort video om nettkurset som du publiserer på YouTube eller annen videoplattform og legger inn i nettkurset ditt under «Introvideo for kurs»
  • Skrive en eller flere bloggposter om temaet nettkurset ditt løser hos kunden og sende det til oss per e-post ([email protected])
  • Sende oss bilder av at du trener hund som vi kan bruke i markedsføringen
  • Være administrator og svare på spørsmål under ditt navn/firmanavn i Facebook-gruppen «Hundetrening: tips og motivasjon«. Ta kontakt per e-post om du ønsker dette ([email protected])

Prising av nettkurs

Pris under pilot-tiden vil settes gjennom et samarbeid mellom Netthund og den enkelte instruktør. Prisen vil settes ut ifra lengde på kurs, oppfølging og tid kunden har tilgang til nettkurset.

Se fullstendige vilkår og info om betaling/prising på siden om vilkår for instruktører.

MVA

Når du selger nettkurs via NettHund så betaler du for en tjeneste. Summen som står som opptjent på din konto inkluderer 25% MVA. Derfor må du også inkludere 25% MVA i din faktura til oss. NettHund er ansvarlig for å inndrive MVA fra kunden.

Eksempel: du ønsker å ta ut 2000 kr fra din konto. I din faktura til oss skal det stå 1500 kr + 500 kr MVA.