Kursinnhold
Introduksjon
Introduksjon av instruktør, og litt om hva du kommer til å lære i dette kurset
0/1
Påmelding og startnummer
Her får du en innføring i hvordan terminlisten på NKK fungerer, hvordan du finner ut hvilke utstillinger du kan stille ut på, og hvordan du melder deg på. Du får også en innføring i hvilke klasser som finnes, og hvordan du velger hvilken klasse du ønsker å stille ut hunden i. Du får også en gjennomgang av hva du burde lese på, og sjekke når du har fått startnummeret tilsendt på e-post et par ukers tid før utstillingen.
0/3
Premieringer og titler
Her skal du få en innføring i hvilke premieringer som gis til hundene i utstillingsringen, hva som deles ut av sløyfer og hvordan man kan oppnå Cert. Du vil også få en innføring i hvordan championater og vinnertitler kan oppnås.
0/5
Utstyrsliste
Det er egentlig veldig lite utstyr du må ha for å stille ut en hund. Men her får du allikevel en gjennomgang av hva du MÅ ha med deg, og hva som kan være lurt å ha med seg på utstilling.
0/2
Utstillingsdagen
Her skal du få en innføring i hva som skjer på selve utstillingsdagen. Hva bør du gjøre, og hva må du se etter? Hva skal du gjøre når din rase starter, og hva skal du gjøre når det er din tur i ringen? Hvor finner du kritikken din i etterkant?
0/5
Utstillingstrening
Nå som du har lært hvordan en utstilling fungerer, er det på tide å starte treningen mot en utstilling. Det stilles mange krav til hunden på en utstillingsplass, og derfor skal vi nå gå gjennom de viktigste momentene du bør trene på før du tar hunden med deg på utstilling.
0/6
Treningsplan
Nå er det på tide at treningen starter, og for å komme litt i gang så skal du få noen oppgaver å jobbe med.
0/1
Utstilling for nybegynnere
Om leksjonen

Her er en liten introduksjon av meg som instruktør, og litt informasjon om hva du kommer til å lære i dette kurset. 

0% Fullført