Last ned gratis:
E-bok om ro-trening
Vil du lære hunden din å slappe av hjemme, på besøk eller utendørs? Altså, faktisk slappe av, ikke at du må kommandere i dekk og bli?
Begynn reisen mot en mer avslappet og balansert hund nå. Fyll inn din e-post så sender vi deg boken.
Få tilsendt boken gratis
"Carina Josefine er en svært dyktig og erfaren hundeinstruktør, som møter både hunder og eiere med respekt og godhet."
Monica og Saga

Jeg synes det er flott at det blir mer og mer snakk om ro-trening! Altså øve på å klare å roe seg, slappe av og bare «være». Når jeg spør «hva skulle du ønske du visste som ny hundeier, men som ingen fortalte deg?», er ro-trening noe som går igjen hos mange.

Vi gjør (ubevisst) hundene vant til at når vi drar bort, eller drar visse steder, så skal det skje noe. Det er sjelden vi drar bort bare for å sitte der å gjøre ingenting.

Mange hunder har også utfordringer med å klare å roe seg hjemme, spesielt om det er folk i huset som holder på med sitt. Da vil gjerne hunden være med «der det skjer» og får ikke den roen den faktisk trenger.

Før vi går nærmere inn på hvordan kan trene på «ro», vil jeg gjerne avklare hva jeg mener med «ro» i dette heftet. Her har ulike hundeeiere og hundetrenere nemlig litt ulike definisjoner.

Hundetrener Carina Josefine
I min verden er hundetrening synonymt med glede! Jeg er dypt engasjert i å bygge selvtillit hos hunder, da det å se en hund vokse og overvinne usikkerhet er utrolig rørende for meg. Med personlig erfaring i å føre en usikker hund gjennom utfordringer, vet jeg hvor viktig støtte og riktig veiledning er for både hund og eier. Mitt mål er å gjøre selvtillitsbygging til en gøy og belønnende prosess fylt med mestring og glede for alle.
logo
© Copyright 2023 - NettHund | Personvern | Vilkår