Selge hundekurs hos NettHund?

Drømmer du om å selge hundekurs på nett? Vi i NettHund er alltid på jakt etter dyktige instruktører som ønsker å dele sin kunnskap. Som instruktør hos Netthund trenger du bare å laste opp ditt eget nettkurs, og vi tar oss av resten. Du skal slippe å tenkte på markedsføring, kundeservice, sikker nettside og andre kjedelige greier.

Etter nettkurset er lagt ut trenger du bare å titte innom nå og da for å se hvor mye penger som er tilgjengelig for å ta ut. Det er gratis å legge ut nettkurs og du får 50% av kursprisen ved salg. Resten går til drift av nettsiden og markedsføring. Og ja, du kan absolutt selge nettkursene dine på egen plattform i tillegg. Det vil si at det du tjener gjennom NettHund blir en ekstrainntekt du slipper å jobbe for. 

Så hva venter du på? Grip denne muligheten til å bli en del av instruktørteamet på Netthund. La oss sammen bygge en fantastisk læringsplattform for hundeeiere over hele landet!

Vent litt... 50% sa du?!

Vi forstår at tanken på å dele 50% av inntektene ved første øyekast kan virke høy. Noen spør, «Hvorfor ikke redusere til 25%, slik at jeg kan beholde mer?»

La oss klargjøre med et enkelt eksempel:

  1. Anta at vi selger 30 av dine hundekurs hver måned til kr. 500 per kurs. Dersom vi kun tok 25%, ville du sitte igjen med kr. 11.250.

  2. Men vurder dette: Hva hvis vi kunne investere mer i markedsføring for dine kurs? Si at vi doblet vårt markedsføringsbudsjett og dermed solgte 60 kurs per måned. Selv om du ga fra deg 50% av inntektene, ville du nå ha sittet igjen med kr. 15.000.

Det betyr en potensiell økning i inntektene dine med kr. 3.750!

Vårt mål er å maksimere salget av dine kurs. Når vi investerer mer i markedsføring, øker potensialet for inntekt for begge parter. Med 50% deling får du dra nytte av en større inntekt fra et større salgsvolum.

Kvalitet

  • Vi verdsetter profesjonalitet og kvalitet i vårt instruktørteam – skal du selge hundekurs hos oss, må du følge norske lover og retningslinjer for hundetrening. Du kan lese mer utfyllende om hva dette innebærer på Mattilsynet sin nettside HER.
  • Nettkurset må følge vår prismodell, som sikrer rettferdighet og verdi for instruktører og deltakere. Vi ønsker å skape et førsteklasses læringsmiljø som inspirerer og engasjerer, uten å konkurrere om laveste pris.

  • Vi streber etter høy standard på kursinnholdet – last opp videoer av god kvalitet for den beste opplevelsen og læringen.

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

Steg 1.

Gjør deg kjent med generelle vilkår HER og vilkår for instruktører HER. 
Når du sender inn søknaden, bekrefter du samtidig at du har lest og sakt deg enig i vilkårene. 

Steg 2.

Du vil få en e-post når søknaden er godkjent.
Samtidig kan du gjøre deg kjent med det praktiske rundt å legge ut ditt nettkurs HER.

Steg 3.

Når du er blitt godkjent har tiden kommet for å legge ut dine kurs. Nå trenger du bare å lene deg tilbake og vente på lærevillige studenter!