Selge hundekurs hos NettHund?

Drømmer du om å selge hundekurs på nett? Vi i NettHund er alltid på jakt etter dyktige instruktører som ønsker å dele sin kunnskap. Som instruktør hos Netthund trenger du bare å laste opp ditt eget nettkurs, og vi tar oss av resten. Du skal slippe å tenkte på markedsføring, kundeservice, sikker nettside og andre kjedelige greier.

Etter nettkurset er lagt ut trenger du bare å titte innom nå og da for å se hvor mye penger som er tilgjengelig for å ta ut. Det er gratis å legge ut nettkurs og du får 50% av kursprisen ved salg. Resten går til drift av nettsiden og markedsføring.

Og ja, du kan absolutt selge nettkursene dine på egen plattform i tillegg. Det vil si at det du tjener gjennom NettHund blir en ekstrainntekt du slipper å jobbe for. 

Så hva venter du på? Grip denne muligheten til å bli en del av instruktørteamet på Netthund. La oss sammen bygge en fantastisk læringsplattform for hundeeiere over hele landet!

Vent litt... 50% sa du?!

Vi forstår at en inntektsdeling på 50% kan virke høy ved første øyekast. Du lurer kanskje på, «Kunne ikke din % vært høyere?» Men her er poenget: Vår 50/50-modell er ikke bare en midlertidig løsning, men en investering i en fremtid hvor alle instruktører tjener mer.

Ved å dele inntektene på denne måten i oppstartsfasen, reduserer vi din økonomiske risiko til null. Vi tar på oss markedsføringskostnadene og den tekniske driften, slik at du kan fokusere på det du gjør best – å undervise.

For å illustrere: La oss si at vi selger 30 av dine hundekurs hver måned til 500 kr per kurs. Med en 25% deling, ville du ha sittet igjen med 11.250 kr. Men hvis vi øker vårt markedsføringsbudsjett og selger 60 kurs, vil du med 50% deling sitte igjen med 15.000 kr – en økning på 3.750 kr!

Målet vårt er å skape en plattform som gagner alle. Når NettHund går i overskudd, er det første vi vil gjøre å øke din andel av inntektene. Jo mer vi investerer i felles markedsføring, desto mer potensial for inntekt for alle instruktører. Dette er en langsiktig visjon der vi alle vinner.

Kvalitet

  • Vi verdsetter profesjonalitet og kvalitet i vårt instruktørteam – skal du selge hundekurs hos oss, må du følge norske lover og retningslinjer for hundetrening. Du kan lese mer utfyllende om hva dette innebærer på Mattilsynet sin nettside HER.
  • Nettkurset må følge vår prismodell, som sikrer rettferdighet og verdi for instruktører og deltakere. Vi ønsker å skape et førsteklasses læringsmiljø som inspirerer og engasjerer, uten å konkurrere om laveste pris.

  • Vi streber etter høy standard på kursinnholdet – last opp videoer av god kvalitet for den beste opplevelsen og læringen. Etter registrering som instruktør hos NettHund vil du få tilsendt en guide som hjelper deg med å lage et vellykket nettkurs.

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

Steg 1.

Gjør deg kjent med generelle vilkår HER og vilkår for instruktører HER. 
Når du sender inn søknaden, bekrefter du samtidig at du har lest og sakt deg enig i vilkårene. 

Steg 2.

Du vil få en e-post når søknaden er godkjent.
Samtidig kan du gjøre deg kjent med det praktiske rundt å legge ut ditt nettkurs HER.

Steg 3.

Når du er blitt godkjent har tiden kommet for å legge ut dine kurs. Nå trenger du bare å lene deg tilbake og vente på lærevillige studenter!

Fortsatt usikker på om NettHund er noe for deg? Les bloggposten «Står jeg på egne bein som instruktør hos NettHund?» her.