Granskauen hundetrening

Gi hunden best mulig forutsetninger for å lykkes i hverdagen!

Se alle mine nettkurs:

Ps. vi har 7 dager fornøydgaranti – Fornøyd, eller pengene tilbake!

Få en hund som fungerer i hverdagen

Når jeg selv trener hund synes jeg det er kjempemoro å trene lydighetsøvelser, og å se hvordan hundene forsøker, feiler, prøver igjen og mestrer.

Men først og fremst så er hundene mine familiehunder! De er lydighetshunder 1 time om dagen, resten av de resterende 23 timene i døgnet skal de fungere optimalt som familiemedlemmer, og det er min jobb å lære dem dette.

Møt instruktøren din

Ina Margrethe Gabrielsen - Granskauen Hundetrening

Gjennom hele oppveksten var jeg veldig opptatt av dyr, og drømte om å bli alt fra veterinær til marinbiolog. Overraskende nok endte jeg opp med å jobbe innenfor IT og telekom. Men all min fritid går til min store lidenskap: hunder. Og slik ble Granskauen Hundetrening til!

Etter å ha vokst opp med hund i nærmeste familie, kjøpte jeg min første egne hund, en Golden Retriver hann, i 2013. Max er i dag 11 år, og med tiden har flokken blitt supplert med Norsk Buhund-tispene Keila (5år) og Fiona (1år).

Min reise innen hundesport begynte i 2020 med Rallylydighet, og siden har det bare fortsatt. Keila har blitt Norsk Rallylydighetschampion og har også utmerket seg i LP, Agility, og Agility Hopp. Jeg konkurrerer nå aktivt i Rallylydighet (Elite) og Agility (Klasse 1). I 2023 ble jeg godkjent som NKK Trinn 1 Instruktør, og jeg gir kurs i grunnopplæring av hund gjennom Kristiansand Hundeklubb.

  • NKK Trinn 1 Instruktør
  • Gått mange kurs med egne hunder (valpekurs, RL-kurs, Hinderinnlæring Agility, Sporkurs, flere forskjellige temakurs/dagskurs, intstruktørtreninger i både RL og Agility, og en rekke privattimer med suverene hundetrenere).
  • Besøksvenn med hund via Røde Kors fra 2019 – 2023.
  • LP: Ført 2 hunder til bronsemerke, hvorav en også bestod sølvmerke og LPI-tittel
  • RL: Ført 1 hund til Norsk RL-champion, 1 hund til klasse 3 med napp til Elite, og 1 hund til RLI-tittel (så langt).
  • AG: Ført 1 hund til AGI og AGHI tittel med opprykk til AGII.
  • Bestått Hundeglede Hundeskole Parkour Challenge Nivå 1 og Nivå 2 med 2 hunder.
  • Reist rundt hele Sør-Norge på utstillinger, og stilt 2 hunder til Norsk Utstillingschampion, samt 1 hund til Internasjonal Junior-Champion. Mange tilbakemeldinger fra dommere på at hundene er velvist.

Øvelser og temaer du vil lære

Fokusområder på Granskauen Hundetrening sine nettkurs:

✔ Belønning og treningsglede

 ✔ Kroppsbeherskelse

 ✔ Tolke og forstå hundens språk

Granskauen hundetrening gå fot

✔ Grunnleggende belønningstrening

✔ Valpens utvikling og behov

✔ Hverdagslydighet og oppdragelse

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan fungerer 7 dager garanti?

Hvis du ikke er helt fornøyd med nettkurset ditt, kan du enkelt få pengene tilbake. Vi tilbyr en full refusjon dersom du gir oss beskjed innen 7 dager etter kjøpet. Vår kundeservice står klar til å hjelpe deg med kanselleringen. Send en e-post til [email protected], og vi ordner alt for deg. Vi krever ingen grunn, det er bare viktig for oss å sikre at du er 100% fornøyd med kjøpet ditt.

Hvor lang tid tar det å se resultater fra hundetrening på nett?

Det kan variere avhengig av flere faktorer: som hundens alder, årsaken til atferden, tidligere treningserfaring og hvor ofte du trener. Med regelmessig trening og tålmodighet vil du begynne å se positive endringer i hundens oppførsel i løpet av noen få uker. Husk at trening er en kontinuerlig prosess, og med hver økt vil du bygge et sterkere samarbeid og forbedre hundens ferdigheter.

Kan jeg delta på nettkurs hvis jeg har begrensede tekniske ferdigheter?

NettHund er skreddersydd for å imøtekomme alle, uansett teknisk kompetanse. Vi har utviklet en kursplattform med fokus på brukervennlighet, slik at du kan delta uten problemer selv om du har begrensede tekniske ferdigheter. Og hvis du skulle ha noen spørsmål, er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg. Ikke nøl med å ta kontakt!

Hvordan kan dere hjelpe hunden min over nett?

Det høres kanskje merkelig ut, men nettkurs handler ikke om å trene hunden din – det handler om å trene degDet er dine handlinger, og din adferd, som vil ha betydning for din hund sin fremtidige atferd.

Copyright Oslo Hundetrener Stina Fure