Står jeg på egne bein som instruktør hos NettHund?

Bli med i NettHund-familien, og oppdag en verden hvor du som instruktør får friheten til å skape og dele din kunnskap, samtidig som du vet at du aldri er alene. Hos NettHund får du det beste fra to verdener: selvstendigheten til å utvikle og publisere dine egne nettkurs, kombinert med en hjelpende hånd når du trenger det. La oss se nærmere på hva dette innebærer.

Etter registrering får du tilsendt:

Når du har blitt en del av vårt instruktørteam, får du tilsendt et omfattende dokument: «Hvordan lage et bra nettkurs». Dette dokumentet er ditt første steg mot suksess og inkluderer verdifulle innsikter som:

  1. Hvordan velge tema for nettkurset ditt – Finn ut hva som engasjerer hundeeiere og hvordan skreddersy til et godt selgende nettkurs.
  2. Planlegging og produksjon – Steg-for-steg veiledning for å bringe din visjon til liv.
  3. Tips til utstyr og programmer – Anbefalinger for å skape profesjonelt innhold med de rette verktøyene.
  4. Forberedelser før publisering – Alt du må tenke på før kurset ditt går live.

Hjelp til publisering av nettkurs

Du står ikke alene om publiseringsprosessen. Vi gir deg tilgang til en detaljert veiledningsside som dekker alt fra prissetting og kursbilde, til hvordan du skriver en engasjerende kursbeskrivelse. Alt du trenger for å sikre at ditt nettkurs ikke bare blir publisert, men også lagt merke til.

Les mer om fordeler vs. ulemper med nettkurs her.

Facebook-gruppe for hundetrenere

Ingen skal føle seg isolert i sitt arbeid. Som en del av NettHund, blir du medlem av en eksklusiv Facebook-gruppe for instruktører. Her kan du utveksle erfaringer, søke råd, stille spørsmål, og holde deg oppdatert på nye funksjoner og beste praksiser. Her deler jeg også forslag til nettkurs som vi savner hos NettHund i en oversiktelig liste.

Din side (dashboard)

Når du logger inn på NettHund-plattformen, får du umiddelbar tilgang til statistikk over dine kursprestasjoner. Detaljert statistikk over dine salg, inntekter, og studenter er lett tilgjengelig, slik at du alltid har pulsen på hvordan dine nettkurs presterer. Denne umiddelbare tilbakemeldingen gir deg muligheten til å justere og forbedre dine kurs i sanntid, og sikre at du alltid er ett skritt foran. For å holde deg enda tettere på loop, sender vi deg en e-post med oppdateringer etter hvert salg.

Jeg er her for deg

Selv om du har friheten til å skape og administrere på egen hånd, er det viktig å vite at du ikke er alene. Jeg er alltid her for å støtte deg – enten du trenger hjelp med kursutvikling, markedsføringsstrategier, eller bare ønsker å diskutere nye idéer. Ikke nøl med å nå ut; enten via e-post eller en telefonsamtale. Din suksess er vår prioritet.

Som instruktør hos NettHund, får du en unik blanding av selvstendighet og støtte. Du har friheten til å skape og publisere dine egne nettkurs, utforske nye emner, og utvide din rekkevidde. Samtidig er du aldri alene – et støttenettverk og dedikert hjelp er alltid innen rekkevidde. Bli med i NettHund-familien og la oss vokse sammen.

Har du fått med deg disse bloggpostene?

Vil du ta hundetreningen til et nytt nivå?