30 dager til bedre kontakt på tur

kr499
Du har tilgang i: 365 dager

Om kurset

Har du en hund som finner alt annet enn deg interessant på tur? Da har jeg løsningen for deg.

 

Du skal allerede på tur med hunden ikke sant? Hva om jeg sier til deg at ved å sette av 3-5 minutter på hver tur, vil du etter 30 dager få en hund som har mer lyst til å gjøre som du vil. Ja, du hørte riktig, bare noen få minutter per dag kan forvandle turopplevelsen for deg og din hund.

 

Skeptisk? Det er forståelig, men la meg forklare. Dette kurset er designet for å gradvis bygge opp hundens oppmerksomhet og fokus på deg. Etter 30 dager vil du ha en hund som ikke bare hører når du snakker, men som også er mer fokusert på deg under turen og som aktivt ønsker å samarbeide med deg.

 

Oppfølging – Med nettkurset følger det med 1 år oppfølging i en lukket Facebook-gruppe. Der kan du stille spørsmål, dele erfaringer og bli med på månedlige spørretimer.

 

«Jeg opplever helt klart bedre kontakt på tur med min hund. Hun holder seg mye mer i nærheten av meg og kommer fortere når jeg roper!

Hun er ikke så interessert i å løpe bort til alle som går forbi lenger, verken hunder eller mennesker, jeg vet ikke hva det kommer av men det er utrolig deilig! 

Vi har slitt litt med at hun bjeffer på morgentur og kveldstur. Dette gjør hun ikke lenger, i det hele tatt. De siste ukene har hun vært en drøm på tur.» Kristine Berg

 

«Cusco er mer oppmerksom på meg generelt på turer vi har vært på i det siste. Han er også blitt enda bedre på innkalling! Føler jeg Cusco og jeg har kommet tettere på hverandre og har fått et enda bedre forhold hvor han synes jeg er litt mer morsom.» Hilde Høeg

Vis mer

Hva vil du lære?

  • Få en hund som hører når du snakker
  • Få en hund som har mer fokus på deg på tur
  • Få en hund som ønsker å samarbeide med deg
  • Lær øvelser som gjør det enklere å takle uventede situasjoner

Kursinnhold

Start her

Dag 1 og 2

Dag 3 og 4

Dag 5 og 6

Dag 7 og 8

Dag 9 og 10

Dag 11 og 12

Dag 13 og 14

Dag 15 og 16

Dag 17 og 18

Dag 19 og 20

Dag 21 og 22

Dag 23 og 24

Dag 25 og 26

Dag 27 og 28

Dag 29 og 30

Kursets omtaler

Ingen omtaler enda
Ingen omtaler enda